Corporate

Mitsui

The business investment company redesigned their office with modern elements and an open office plan filled with light and shades of blue.

Reflecting a Brand
Mitsui wanted a space that reflected who they are as a company. With a strong brand connection to the color blue, furniture selection focused on incorporating blue into the space in a clean and impressive manner. An impressive two floor entry reception area with beautiful views completed the aesthetic.

Focus on Collaboration
Collaborative spaces were at the forefront of importance for the new space. Open plan meeting areas for employees and clients to come together outfit the space and an internal staircase encourages workers to easily travel between floors and utilize all areas of the office.

Space Design
The new space design supports the company structure and employees. MAARS glass wall fronts were selected to section areas yet retain a clean and open feel. Pieces such as the Herman Miller Vitra high-back alcove chairs, Aeron chairs and Davis conference rooms were selected based on aesthetic and function.

Working Through It All
Creative Office Pavilion worked in collaboration with Interior Architects and Mitsui to create a space that supports the company and its employees. The two and a half year project was completed in phases as the office continued to be a usable environment during the renovation process.

New York, NY Location
Interior Architects
Architecture + Design
Herman Miller, Davis, Vitra, Arper, Hightower, Beachley, B+B Italia, Holly Hunt, Humanscale
Furniture
MAARS
Interior Construction