Corporate

Bardin Hill

Bardin Hill sought to create a headquarters that properly reflects the firm's vision and values.

A Reimagined Workplace
Bardin Hill, a global investment management firm, moved into a reimagined new workspace that perfectly reflects the firm’s rebranding and repositioning in the financial sector. A light color palette was selected to support a bright and modern atmosphere.

Open Office Layout
The objective was to create a space that fully supports the Bardin Hill team. The concept of transparency was key. Open plan workstations allow employees direct access to daylight and city views, and glass-front offices and conference rooms give the space a cohesive feel while celebrating teamwork.

Wellness & Collaboration
To encourage connection between coworkers, the floorplan includes several huddle rooms and an open cafe area overlooking Park Avenue - an inspiring area where teammates can collaborate. A mini putting green lets employees take a step back from the computer screen to recharge.

An Inspired Team
Collaboration is a necessity when it comes to a successful project. Creative Office Pavilion, TPG Architecture and Gardiner & Theoald worked hand in hand with Bardin Hill to create a collaborative and open office environment to reflect goals of the new leadership and to support the client’s rebranding.

New York, NY Location
TPG Architecture Interior Architecture
Gardiner + Theobald Project Management
Herman Miller, Geiger Workstations, Seating, Conference Rooms, Ancillary
Nucraft, Humanscale, Bernhardt, Global, Coalesse
Ancillary Furniture